Långmagasin 6,3m Svarv med / utan styrbussning

Långmagasin 6,3m Svarv med / utan styrbussning

Vi på Åscometall är stolta över att presentera vår senaste tillskott till maskinparken – den imponerande 6,3 meter långa svarven. Denna avancerade maskin levereras både med och utan styrbussning, och det öppnar upp en värld av möjligheter för våra kunder inom industrin.

Med den nya långmagasinsvarven kan vi skapa komponenter av enastående precision och kvalitet. Oavsett om du behöver tillverka enkla eller komplexa detaljer, så är denna maskin redo att leverera resultat. Den är utformad för att möta de högsta kraven och uppfyller de strängaste kvalitetsstandarderna.

Äldre nyheter:

Precisionskap för dimensioner upp till 70mm med längdtolerans från +-0,02 mm

Tidigare presenterade vi vår precisionskap, som har visat sig vara en oumbärlig resurs för våra kunder. Den klarar dimensioner upp till 70 mm med en otrolig längdtolerans på endast +-0,02 mm. Detta garanterar att dina komponenter blir exakt som du tänkt dig, oavsett hur krävande ditt projekt är.

Längdsvarvning med 10 axlar för mer komplicerade detaljer

Vi strävar alltid efter att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. Vår längdsvarvning med 10 axlar är idealisk för att skapa även de mest komplicerade detaljerna med precision och effektivitet. Oavsett projektets omfattning kan du lita på att vi levererar de bästa resultatet.

Vi tillverkar även bultar och skruvar

Utöver våra maskinnyheter, vill vi påminna om vårt breda utbud av tillverkade bultar och skruvar. Vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov perfekt.

På Åscometall är vårt mål att fortsätta att utveckla och investera i de senaste teknikerna och maskinerna för att erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna. Kontakta oss för att diskutera dina projekt och ta del av vårt expertteam och vår toppmoderna maskinpark.

Längdsvarvade Detaljer
sv_SESwedish