Rörnitar | Distanser | Hylsor

Välkommen till
ÅSCO Metall AB

En renodlad legoleverantör

En renodlad legoleverantör

ÅSCO Metall AB är en renodlad legoleverantör och ett underleverantörsföretag. Vi är verksamma inom legotillverkning och olika bearbetningsmetoder inom skärande bearbetning.

Med vår erfarenhet och kunskap om svarvning är vi experter på att producera svarvade detaljer, där vi främst tillverkar rörnitar.

Legoleverantör med rötter från 40-talet

ÅSCO Metall AB är ett anrikt företag med rötter sedan mitten av 40-talet. All kunskap och erfarenhet har förts vidare mellan generationerna vilket ligger till grund för den proffessionalitet och service vi kan erbjuda våra kunder idag.

Vi arbetar idag efter vår kvalitetspolicy där vi ställer högsta krav på att de produkter vi tillverkar motsvarar de krav och förväntingar våra kunder har.

Maskin för svarvning

Vi värnar om miljön

Vår verksamhet styrs av aktivt miljöengagemang där vårat mål är en långsiktigt hållbar utveckling. Vi arbetar aktivt för att verksamheten skall ha minsta möjliga miljöpåverkan. För att genomföra detta strävar vi bland annat alltid efter att förebygga och angripa problem vid källan samt erhålla högsta försiktighet genom god planering.

Senaste nytt

sv_SESwedish